Informatie

't Hof van Kessel is een kleinschalige B&B met 2 sfeervolle kamers ingericht met een knipoog naar West-Afrika. De kamers hebben een eigen entree en zijn voorzien van comfortabele box spring bedden en TV. Elke kamer beschikt over een ruime inloopdouche en toilet. In alle kamers is gratis Wi-fi beschikbaar. Vanaf het terras heb je uitzicht op de dijk en landerijen. Voor ontbijt en ontspanning maak je gebruik van de gemeenschappelijke zit/ontbijtkamer.

't Hof van Kessel ligt aan de Frankenstraat. Dit is een doodlopende straat die overgaat in een wandelpad; een prima startplaats voor wandel- en fietsroutes in de omgeving.

Informatie over de omgeving
Binnen 5 minuten sta je aan de Maas en bij de Lithse Ham, een recreatiegebied voor zwemmen, vissen en watersport. Maren-Kessel ligt tussen het gezellige ´s-Hertogenbosch en Oss in. Ook de Betuwe en het Land van Maas en Waal zijn snel te bereiken.

Wij bieden onze gasten de mogelijkheid om fietsen te huren bij Verboven Tweewielers. Deze heeft een gratis haal-en breng service en een uitgebreid assortiment aan fietsen (waaronder e-bikes). Verboven Tweewielers

https://www.route.nl/r/758738

 

 

Informatie
Informatie
Informatie
Informatie